Εξόρμηση σε γειτονιές της ανατολικής Θεσσαλονίκης

Δύναμη στον σύντροφό IRDI K. Που απειλείται με εκδικητική απέλαση από το κράτος

post image

Αντιλαμβανόμαστε τις πλατείες,τα στενά και τις γειτονιές μας ως ζωτικούς χώρους διεκδικησιμους από όσους αντιστεκόμαστε στην επέλαση του σάπιου κόσμου του εξευγενισμού,της τουριστικοποιησης και της υποτίμησης της ίδιας μας της ζωής. Στεκομαστε ενάντια σε καθετί που προσπαθεί να αποδυνάμωσει την ύπαρξη μας. Ετσι και το κράτος απλώνει το χέρι του βαθιά στην ζωή του συντρόφου μας και τον απειλεί με εκδικητική απέλαση αποκαλώντας τον δημόσιο κίνδυνο μιας και φέρει την ταυτότητα του αναρχικού.Να τους υπενθυμίσουμε λοιπόν ότι χέρι που απλώνεται σε σύντροφισσες και συντρόφους θα κόβεται από την ριζα. Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό IRDI K. πραγματοποιήσαμε εξόρμηση αντιπληροφορησης στις γειτονιές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ IRDI K.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License