3ήμερη Πορεία του Κουρδικού Λαού

3ήμερη Πορεία του Κουρδικού Λαού Ο κουρδικός λαός τιμά τον ηγέτη του Abdullah Ocalan, που βρέθηκε στην απομόνωση εξαιτίας της Διεθνούς Συνομωσίας εναντίον του. Με αυή την Διεθνή Συνομωσία θέλησαν να δώσουν τέλος στον δίκαιο Κουρδικό αγώνα, κάτι που ωστόσο δεν κατάφεραν χάρη στις/στους μάρτυρες και το λαό μας.

3ήμερη Πορεία του Κουρδικού Λαού

Ο κουρδικός λαός τιμά τον ηγέτη του Abdullah Ocalan, που βρέθηκε στην απομόνωση εξαιτίας της Διεθνούς Συνομωσίας εναντίον του. Με αυή την Διεθνή Συνομωσία θέλησαν να δώσουν τέλος στον δίκαιο Κουρδικό αγώνα, κάτι που ωστόσο δεν κατάφεραν χάρη στις/στους μάρτυρες και το λαό μας. Την ημέρα της επετείου της Διεθνους Συνομωσίας, σαν επαναστατική νεολαία Κουρδισταν με σύνθημα "Λευτεριά στον πρόεδρο Abdullah Ocalan, έδαφος στο Κουρδιστάν", καλούμε στην καθιερωμένη 3ήμερη πορεία:

Λαύριο 13.02.20, ώρα 09:00 αναχώρηση.

15.02.2020 άφιξη Αθήνα. 15:00 Συγκέντρωση-πορεία στην Ακαδημίας.Καλούμε όλες και όλους τις/τους συντρόφισσες/ους να στηρίξουν.

Ζήτω η επανάσταση στο Κουρδιστάν.

Ζήτω ο πρόεδρος Ocalan.

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License