ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ [αφίσα που κολλιέται στις νότιες γειτονιές]

Η επόμενη της ανοιχτή συνέλευση είναι την Τετάρτη 19/2 στις 19:30 στο Υπόστεγο – Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αργυρούπολης.

post image

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

(ούτε τα μεγάλα, ούτε τα μικρά)

Δουλεύουμε με ένσημα μισά, μισθό που δεν φτάνει ούτε για τα βασικά, υπό άθλιες συνθήκες, εντατικοποίηση, ωράρια λάστιχο, με τον μόνιμο κίνδυνο της ανεργίας και των «εργατικών ατυχημάτων». Οι εργοδοτικές αυθαιρεσίες εδραιώνονται με την ολοένα και πιο αντεργατική νομοθεσία. Στις διεκδικήσεις μας η απάντηση είναι απειλές και απαξίωση και στον σεξισμό αφεντικών και πελατών πρέπει να σωπαίνουμε. Και από πάνω μας ζητάνε να βάλουμε πλάτη για τα δικά τους κέρδή.

Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Ενάντια στη λογική του «ο καθένας μόνος του»Να συναντηθούμε, να συζητήσουμε, να οργανωθούμε σε χώρους δουλειάς και γειτονιές μέσα από σωματεία βάσης-εργατικές συλλογικότητες-τοπικές συνελεύσεις

Ενάντια στη λογική του «τίποτα δεν αλλάζει»Να αγωνιστούμε συλλογικά και αδιαμεσολάβητα για τα συμφέροντα της τάξης μας

 

Η Πρωτοβουλία Εργαζομένων/ Ανέργων στα Νότια αποτελείται από εργαζομένους/ες και άνεργους/ες που ζουν ή/και εργάζονται στις νότιες περιοχές της Αθήνας. Ασχολείται με εργατικά ζητήματα και αγώνες τόσο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε ευρύτερο, από κοινού με άλλες εργατικές συλλογικότητες και σωματεία. Είναι ανοιχτή σε όποια και όποιον αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα με ανάλογο τρόπο. Αυτό το διάστημα η Πρωτοβουλία ανοίγει στις γειτονιές μας το ζήτημα της διακλαδικής και οργανωμένης από τα κάτω απεργίας που διοργανώνουν διάφορα κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία στις 19/3/2020. Η επόμενη της ανοιχτή συνέλευση είναι την Τετάρτη 19/2 στις 19:30 στο Υπόστεγο – Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αργυρούπολης.

Πρωτοβουλία εργαζομένων/ανέργων στα νότια

prwterganenotia.wordpress.com | prwterganenotia@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License