Ενημέρωση και φωτογραφίες από την πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις – 08/02 στο Άλσος Παγκρατίου

Πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις – 08/02 στο Άλσος Παγκρατίου

post image

Το Σάββατο 8/2 πραγματοποιήθηκε πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις.

Ξεκινώντας από το Άλσος Παγκρατίου κινήθηκε στις γειτονιές Παγκρατίου και του Βύρωνα, όπου μοιράστηκαν κείμενα, πεταχτήκαν τρικάκια και γράφτηκαν συνθήματα. Η πορεία πλαισιώθηκε από εκατοντάδες συντρόφισσες-ους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με πολύ παλμό και μαχητικότητα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας φωνάχτηκαν συνθήματα ενάντια στη καταστολή, στις εκκενώσεις των καταλήψεων, ενάντια στη ανάπτυξη και στην επέλαση του airbnb, συνθήματα αλληλεγγύης στους μετανάστες και αντιμπατσικά συνθήματα.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License