Νάξος: Πανώ αλληλεγγύης στην Τήνο για τα αιολικά

Την Τετάρτη 12 Φλεβάρη στη Χώρα της Νάξου βάλαμε πανό αλληλεγγύης στον αγώνα των Τηνίων ενάντια στα βιομηχανικά αιολικά που στήνουν στο νησί.

post image

Την Τετάρτη 12 Φλεβάρη, στη Χώρα της Νάξου βάλαμε πανό αλληλεγγύης στον αγώνα των Τηνίων ενάντια στα βιομηχανικά αιολικά που στήνουν στο νησί. Λίγη ώρα μετά, με εντολή από τον δήμο Νάξου, το πανό κατέβηκε.Την επομένη ξαναβάλαμε πανό με το ίδιο σύνθημα, το οποίο μέχρι αυτή τη στιγμή και μετά από την κατακραυγή που ξεσηκώθηκε ενάντια στο δήμο, βρίσκεται στη θέση του.Για την ιστορία, οι κάτοικοι της Τήνου βρίσκονται σε κινητοποίηση λόγω της εγκατάστασης αιολικών στο νησί και καθημερινά σχεδόν γίνονται διαδηλώσεις, απεργίες, αποκλεισμοί. Το κράτος έχει στείλει τα ΜΑΤ για να περιφρουρήσουν τα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαριών της ενέργειας.

ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΑ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝΟΥ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License