Μικροφωνική και Γιγαντοπανό στο Ολύμπιον για τον Ίρντι Κ.

Θεσσαλονίκη. Μικροφωνική αλληλεγγύης και ανάρτηση γιγαντοπανό στο Ολύμπιον για τον σύντροφο Ίρντι Κ.

post image

Την Παρασκευή 14 Φλεβάρη αναμετρηθήκαμε με το θόρυβο της πόλης και πραγματοποιήσαμε μικροφωνική αλληλεγγύης για τον σύντροφο Ίρντι Κ. έξω από τον κινηματογράφο Ολύμπιον. (Ο Ίρντι Κ. αδυνατεί να ανανεώσει την άδεια παραμονής του εδώ και μήνες διότι σύμφωνα με το εξουσιαστικό σύμπλεγμα αποτελεί δημόσιο κίνδυνο, αφού είναι αναρχικός και είχε συλληφθεί στην πορεία της 6ης Δεκέμβρη 2014).

Την μικροφωνική συγκέντρωση πλαισίωσαν δεκάδες σύντροφοι και συντρόφισσες, μοιράστηκαν κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια και αναρτήθηκε γιγαντοπανό στον κινηματογράφο.  

ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ

Αλληλέγγυοι/ες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License