Για τον σύντροφο μας Ιρντι.Κ δύναμη και αλληλεγγύη

Παρασκευή 21/2/20 στις 9μμ στο ελέυθερο κοινωνικό ραδιόφωνο 1431ΑΜ 1431ΑΜ, 97,3 FM internet: www.1431am.org

post image

Από πολύ παλιά ακόμα,το Κράτος,στην πορεία του προς τον εκσυγχρονισμό χρησιμοποίησε την ποινή του εκτοπισμού ως μέθοδο πολιτικής δίωξης.Οι εκτοπισμοί αρχικά προτάχθηκαν τον 19οαιώνα με αφορμή την αντιμετώπιση της ληστείας.Στην σύγχρονη εποχή μας το εξουσιαστικό σύμπλεγμα έχει αναβαθμίσει τους τρόπους καταστολής απέναντι σε όσους θεωρεί εχθρούς του κι επικίνδυνους για την δημόσια τάξη και ασφάλεια με διώξεις και φυλακίσεις αναρχικών,στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους πρόσφυγες και μετανάστες,ψυχιατρικά κελιά για τους απροσάρμοστους,απελάσεις για τους ανεπιθύμητους εξωτερικούς εχθρούς και κατ'οίκον περιορισμούς για τους εσωτερικούς εχθρούς.Θεωρώντας,λοιπόν,τον σύντροφο μας Ιρντι.Κ ως επικίνδυνο για την δημόσια τάξη επειδή είναι αναρχικός μετανάστης με πολιτική δράση,οι διοικητικές υπηρεσίες του Κράτους χρησιμοποιώντας το νομικό τους οπλοστάσιο απειλούν τον σύντροφό μας με απέλαση από την χώρα,απέλαση που θυμίζει εκτοπισμό καθώς ο σύντροφός μας από μικρός έχει δομήσει την ζωή του εδώ.

Το δικό μας όπλο είναι η αλληλεγγύη,πάντα ήταν

Όταν μας βαφτίζουν ως''δημόσια απειλή''κάτι έχουμε κάνει καλά

η κραυγή της πεταλούδας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License