Καλούμε στη συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις την Κυριακή 23.02  και ώρα 12.00 στην πλατεία Μερκούρη στα Άνω Πετράλωνα. Η συγκέντρωση-πορεία καλείται από το Antifa League Athens, την Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου και την Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου και μετέπειτα θα ακολουθήσει η 1η αγωνιστική του Antifa League στην παιδική χαρά Κουκακίου. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής συλλέγουμε τρόφιμα, είδη σωματικής υγιεινής και καθαριστικά για την αυτοοργανωμένη δομή αλληλεγγύης 'Το Ντουλάπι'.

 

-Να μην αφήσουμε σπιθαμή δημόσιου χώρου και πλατειών στο κράτος, τα αφεντικά και τους μπάτσους τους. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License