10 χρόνια συμπληρώνονται από την δολοφονία του συντρόφου Φούντα από κρατικά καθάρματα μπάτσους μέσα από περιπολικό στην περιοχή της Δάφνης. Ο Λάμπρος έπεσε μαχόμενος για τα ιδανικά του και για τα ιδανικά της αναρχίας. Συνέβαλε από το δικό του μετερίζι στο αντάρτικο πόλης. Εχοντας περάσει αυτά τα 10 χρόνια νοιώθουμε όλοι στο πετσί μας τα δόντια της εξουσίας με μνημόνια να  τσακίζουν τον κόσμο από αριστερές και  δεξιές κυβερνήσεις. Ο εργασιακός μεσαίωνας στο απόγειό του και τα εργατικά ατυχήματα δηλαδή εγκλήματα σε καθημερινή βάση. Μισθοί και συντάξεις συνεχώς να μειώνονται. Οι πρόσφυγες των πολέμων να θαλασσοπνίγονται και αυτοί που σώζονται, να κλείνονται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης-φυλακές στην Μόρια και σε άλλα νησιά. Η καταστολή να εντείνεται συνέχεια με ξυλοδαρμούς και ξεγυμνώματα στους δρόμους από την φασιστοκυβέρνησητης ΝΔ και με εκκενώσεις καταλήψεων, η οποία πήρε τη σκυτάλη από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος με χειρουργικό τρόπο έκλεινε καταλήψεις. Νέο ασφαλιστικό στο προσκήνιο και στον ορίζοντα απαγόρευση διαδηλώσεων.

Για όλους τους λόγους αυτούς η εξέγερση είναι μονόδρομος, έναν δρόμο που μέσα από το δικό του μετερίζι άνοιξε και ο Λάμπρος.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΡΟΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License