Στις 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από αναρχικές - αναρχικούς στην καφετέρια "Galla" - Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως 23- ,της οποίας ο ιδιοκτήτης φημίζεται για την ανάρμοστη συμπεριφορά του σε υπαλλήλους , καθώς και για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας στην επιχείρησή του. Η παρέμβαση δεν αποσκοπούσε μόνο στην αποπληρωμή των δεδουλευμένων των εν λόγω υπαλλήλων , αλλά και στην εξασφάλιση του γεγονότος ότι ο ιδιοκτήτης δεν θα χρησιμοποιούσε ξανά την ίδια τακτική.

Τρεις ημέρες ύστερα από την παρέμβαση ο ιδιοκτήτης κατέβαλε τα χρωστούμενα χρήματα και η πρώην υπάλληλός του, η οποία προηγουμένως είχε κατήγγειλε λεπτομερώς το περιστατικό , αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα και ζήτησε να μην λάβει διαστάσεις το θέμα .

Ως αναρχικές - αναρχικοί όμως , αρνούμαστε να μπούμε στην θέση του διαμεσολαβητή και αρνούμαστε να κάνουμε την οποιαδήποτε συμφωνία με αφεντικό .

Πόλεμος στον πόλεμο των αφεντικών !

https://youtu.be/z4ffmm7Wvg4

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License