Σήμερα βλέποντας τα γεγονότα στην ασοεε ένας ακόμα ασφαλίτης επίδοξος δολοφόνος έβγαλε όπλο σημαδεύοντας τους συντρόφους μας, απειλώντας πως θα το χρησιμοποιήσει. Τα συντροφιά μας δεν έκαναν ούτε βήμα πίσω και με τόλμη αντιμετώπισαν το κρατικό σκουπίδι. Διμοιρίες των ΜΑΤ έτρεξαν αφηνιασμένες να σώσουν το σκουπιδι-συναδλεφο τους μπαίνοντας στο προαύλιο χώρου του πανεπιστημίου πνίγοντας τον στα χημικά.

Τα γεγονότα αυτά μας προκάλεσαν οργή και αντανακλαστικά, ως ένδειξη αμέριστης αλληλεγγύης προς τους συντρόφους ,μας επιτεθήκαμε με μένος στη πρόσοψη των γραφείων του σωρρα στα χανια σπάζοντας την τζαμαρία. Τα φασιστικά σκουπίδια και ιδίως οι προστάτες τους μπάτσοι ειναι στο στόχαστρο μας. Τίποτα δεν μένει αναπάντητο και δεν έχουμε δώσει ακόμα την τελευταία απάντηση μας.

Οσο για την στοχοθεσία του χτυπήματος μας, κανένας δεν θα μείνει ανέγγιχτος

ΟΎΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΆΞΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΜΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ MIΧΑΗΛΙΔΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΊΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤ ΕΊΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣ ΡΙΠΕΣ ΑΠΟ ΚΑΛΆΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΣΏΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License