ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ/ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, 12:00-16:00

Την τελευταία εβδομάδα με αιφνιδιαστικό τρόπο και αδιαφανείς διαδικασίες ανακοινώνονται απολύσεις σε μεγάλο αριθμό εργαζομένων του Ελληνικού Συμβουλίου για τους πρόσφυγες (ΕΣΠ). Για άλλη μία φορά το αφήγημα που επιστρατεύει η διοίκηση είναι η μείωση της χρηματοδότησης, η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση προέρχεται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Το ΣΒΕΜΚΟ, ως πρώτη αντίδραση, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του καλεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, εργαζόμενους και εργαζόμενες στο ΕΣΠ σε πανελλαδική κλίμακα σε στάση εργασίας την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 από τις 12:00 έως τις 16:00.

Σεβασμός στους πρόσφυγες και τις προσφύγισσες.

Σεβασμός στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΟ ΕΣΠ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License