Πριν λίγο πραγματοποιήθηκε παρέμβαση με αλληλέγγυο κόσμο στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας με πανό και κείμενα με αφορμή την κατάσταση στις Καστανιές του Έβρου. Από την αρχή ασφαλίτες έπιασαν συντρόφους και ενημέρωσαν ότι ο κόσμος είναι εξαγριωμένος και να κατεβάσουμε το πανό και επίσης ανέφεραν ότι δεν έχουν σκοπό να κάνουν τίποτα, όπως και συνέβη (όχι ότι μας κάνει εντύπωση).  Μέσα σε λίγη ώρα δεκάδες φασίστες όλων των ηλικιών μαζί με ''αγανακτισμένους'' νοικοκυραίους έκαναν την εμφάνισή τους και ξεκίνησαν να βρίζουν χυδαία και να τραμπουκίζουν τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, ενώ προσπάθησαν να κατεβάσουν αρκετές φορές το πανό, το οποίο και τελικά κατάφεραν να πάρουν και να το σκίσουν. Ύψωσαν την σημαία του κράτους που τόσο αγαπάνε, τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο και μετά από τις επανειλημμένες ένθερμες απειλές τους για ξύλο, κλπ απομακρυνθήκαμε μαζικά από την πλατεία ακούγοντας γιουχαρίσματα τόσο από τους ίδιους όσο και από τους θαμώνες των καφετεριών.

Ένας εξαγριωμένος όχλος την έπεσε σε 10-15 άτομα όπως ξέρουν πάντα να κάνουν και πέτυχε τελικά το πολυπόθητο λιντζάρισμα που ήθελε. Όπως πάντα σαν σωστοί κανίβαλοι ψάχνουν εχθρούς στους πιο αδύναμους και ξεχνάνε φυσικά ότι για την κατάστασή τους ευθύνονται τα κράτη και το κεφάλαιο με τις μπίζνες, τις πολιτικές τους και τους πολέμους που κάνουν εις βάρος των λαών, τα αφεντικά τους με τα μεροκάματα πείνας και την ανασφάλιστη εργασία, οι τράπεζες που τους παίρνουν τα σπίτια, οι εταιρίες που λεηλατούν τη φύση στο βωμό του κέρδους και της ανάπτυξης, οι μπάτσοι που τους βαράνε κάθε φορά που θα διαδηλώσουν για μισθούς και συντάξεις και όχι προφανώς τα στέκια, οι καταλήψεις, οι μετανάστες και οι πρόσφυγες.

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΣΟ ΣΕ ΤΑΪΖΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ

Μαυροκόκκινη Συσπείρωση για την Κοινωνική Χειραφέτηση 'Nessun Potere'

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License