Την Παρασκευή 28 Φλεβάρη, κατά τις 10 το βράδυ, πολλές δεκάδες σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποιήσαμε αιφνιδιαστική πορεία αλληλεγγύης στον Ίρντι Κ. στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Το δρομολόγιο μας περνούσε από τους δρόμους εκείνους που θα διερύγνυαν έστω και λίγο την κανονικότητα της βραδινής διασκέδασης.

(Ο Ίρντι Κ. από τον Ιούλη του '19 αδυνατεί να ανανεώσει την άδεια παραμονής του, αφού για το κράτος και τους μηχανισμούς του αποτελεί ''δημόσιο κίνδυνο'' λόγω της αναρχικής του ταυτότητας και της συμμετοχής του στην πορεία της 6/12/14 όπου και συνελήφθη μέσα στο σωρό όπως και δεκάδες άλλοι)

Την Πέμπτη 12 Μάρτη εκδικάζεται η υπόθεση του στα Διοικητικά Δικαστήρια Θεσσαλονίκης με την ίδια πρόεδρο που έχει ήδη απορρίψει μια φορά το αίτημα του. 

ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

Ο Ι.Κ. ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ, ΔΕ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΟΡΑ Ή ΧΑΡΤΙΑ 

αλληλέγγυα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License