Το βράδυ της Τετάρτης 12/2 οι μπάτσοι της αντιτρομοκρατικής βρίσκονταν κάτω απο το μέρος που μένει ο σύντροφος Abtin Parsa και παρακουλουθούσαν τα άτομα που έμπαιναν στο κτήριο. Επίσης, αφού έβγαιναν απο αυτό τα ακολουθούσαν ασφαλίτες. Η καταστολή που βιώνει γενικά ο σύντροφος αυτή τη φορά αναβαθμίστηκε μέσω της ποινικοποίησης των κοινωνικών σχέσεων. Αυτή είναι μια κοινή τακτική του κράτους που προσπαθεί να ποινικοποιήσει κάθε μορφή αντίστασης και να στοχοποιήσει τους αγωνιζόμενους. Την Πέμπτη 13/2 εφόσον αυτή η κατάσταση συνεχίστηκε εντονότερα απο την προηγούμενη μέρα ο A.P. αναγκάστηκε να σταματήσει να είναι ορατός στα καθίκια του κράτους.

Θα ακολουθήσει σύντομα πολιτική τοποθέτηση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License