Εκδήλωση - συζήτηση με τον ιχθυολόγο Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο - Δίκη 13 Μάρτη 2020

Εκδήλωση - συζήτηση με τον ιχθυολόγο Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο - Δίκη 13 Μάρτη 2020 https://stekidask.blogspot.com/2020/03/13-2020.html https://leguilotine.blogspot.com/2020/03/13-2020.html

post image

ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που επέβαλλε η εταιρία Ανδρομέδα στον ιχθυολόγο Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο σχετικά με τη μη δημοσίευση στοιχείων που αποδεικνύουν τη χρήση της καρκινογόνου φορμόλης στα ψάρια αλλά και μια σειρά από άλλες δραστηριότητες που που ρυπαίνουν τη θάλασσα, ο σύντροφος δικάζεται στις 13 Μάρτη 2020 αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης 3 μηνών για κάθε δημοσίευση.

Με σύνολο 108 δημοσιεύσεις φέρεται να αντιμετωπίζει ποινή έως και 27 έτη.

Η χρηστική αντιμετώπιση του φυσικού περιβάλλοντος στο βωμό του κέρδους έχει επιφέρει ήδη τεράστια καταστροφή ενώ η απληστία των κεφαλαιοκρατών γεμίζει τα ράφια των σουπερμάρκετ με καρκινογόνες τροφές.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΧΘΥΟΛΟΓΟ ΧΡΗΣΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟ / ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΗ 2020 / 7:00μμ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: 13 ΜΑΡΤΗ 2020 / 9:00πμ / ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ -ΕΣ ΑΠΟ ΑΡΤΑ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΘΗΝΑ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ¨ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ¨ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ / ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ¨ΠΥΡ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ¨ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)

 

Ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος έχει καταγγείλει τα εγκλήματα στο φυσικό περιβάλλον και στον άνθρωπο που πραγματοποιούνται από την εταιρία Ανδρομέδα αλλά και από άλλες εταιρίες στον τομέα των ιχθυοκαλλιεργειών. Συγκεκριμένα έχει μιλήσει για τη ρίψη τόνων φορμόλης και αντιβιοτικών στα ψάρια πέρα από κάθε έλεγχο και όριο. Έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες που αποδεικνύουν τη λειτουργία πλυντηρίων για τα δίχτυα των κλουβιών δίπλα ακριβώς στη θάλασσα με τα χημικά συντηρητικά και τοξικά χρώματα που χρησιμοποιούνται να καταλήγουν στο νερό.

Για τις καταγγελίες του ¨φωνάζει ο κλέφτης¨ και τον διώκουν με σειρά μηνύσεων και συκοφαντικών κατηγοριών που σκοπό έχουν να απαξιώσουν την ηθική του υπόσταση και να τον εξοντώσουν οικονομικά για να συνεχίσουν απρόσκοπτα το εγκληματικό τους έργο. Για να εκφοβίσουν τον ίδιο αλλά και όποιον τολμήσει να πει το οτιδήποτε για τον καρκίνο που ρίχνουν στη θάλασσα και στο πιάτο μας ζητούν υπέρογκα ποσά για δυσφήμιση και διαφυγόντα κέρδη. Στο βωμό του κέρδους όλοι και όλα ισοπεδώνονται. Όλοι οι αρμόδιοι φορείς (λιμενικό, αστυνομία, εισαγγελείς) κωφεύουν ύποπτα και σε άλλες περιπτώσεις συγκαλύπτουν (λειτουργία πλυντηρίων στον αιγιαλό) τα εγκλήματα της εταιρίας (στην ελληνική πραγματικότητα για ευνοήτους λόγους).

Μετά τη δικαίωσή του από τις συκοφαντικές κατηγορίες της Ανδρομέδα και στελεχών της, η ΕΛΟΠΥ (ελληνική οργάνωση παραγωγών υδατοκαλλιέργειας) με ανακοίνωσή της αλλά και διάφοροι παρατρεχάμενοι από θέση ειδικού δήθεν ουδέτερη και υπεύθυνη με άρθρα τους σε διάφορα μέσα ανέλαβαν την υπεράσπιση του μαγαζιού τους στον τύπο και σε ηλεκτρονικά μέσα αλλά και την περαιτέρω συκοφάντηση του συντρόφου ακόμα και από θέση δήθεν υποστηρικτή. Από τα βασικά τους επιχειρήματα είναι το σημαντικό οικονομικό εκτόπισμα του κλάδου της ιχθυοπαραγωγής και τα οφέλη που προσφέρουν στην οικονομία, λες και το κέρδος μπορεί να υπολογίζεται παραπάνω από το κόστος στην υγεία των ανθρώπων και τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Άλλο βασικό επιχείρημα των εταιριών και των υπερασπιστών τους είναι ότι όλα τελούνται σύννομα με όλους τους απαραίτητους ελέγχους πράγμα εξολοκλήρου αναληθές, αλλά και στην περίπτωση που πραγματοποιούνται κάποιοι τυπικοί έλεγχοι, αυτοί φέρουν την αξιοπιστία του κράτους - συνώνυμο της διαφθοράς και των οικονομικών – διατροφικών σκανδάλων, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Με απουσία ουσιαστικού κοινωνικού ελέγχου, σκοπός των ελέγχων αυτών είναι να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των κοινωνιών αφού ο ελεγκτής ενδιαφέρεται για τους οικονομικούς δείκτες και όχι για την κοινωνία.

Με αυτή τη λογική η Ε.Ε το 2010 έκρινε νόμιμη σε ένα μικρό ποσοστό χρήση φορμόλης στα ψάρια ως αντιπαρασιτικό παρόλα αυτά οι εταιρίες αρνούνται ότι γίνεται χρήση φορμόλης και συνεπώς δεν γίνεται ούτε λόγος για την αναγραφή του ποσοστού αυτού στις συσκευασίες τους. Επίσης το ποσοστό αυτό που χρησιμοποιείται αφήνεται στην ελεύθερη βούληση των εταιριών και δεν ελέγχεται σε καμία φάση της χρήσης του. Οι όποιοι έλεγχοι γίνονται από τον ΕΦΕΤ αργότερα και σε δείγματα που επιλέγουν οι εταιρίες.

Πέρα από τις γενικολογίες περί άριστης ποιότητας των προϊόντων ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος έχει προβεί σε συγκεκριμένες καταγγελίες οι οποίες ουδέποτε απαντήθηκαν, παρά με διαστρεβλώσεις και υπεκφυγές από τις εταιρίες και όλους τους αρμόδιους φορείς, επιβεβαιώνονται σε όλη τους την έκταση. Το βασικό του αίτημα για ανάλυση πυθμένα στις περιοχές των ιχθυοκαλλιεργειών που θα αποκάλυπτε σε όλο της το εύρος την καταστροφή στο φυσικό περιβάλλον και θα επαλήθευε με μετρήσιμα στοιχεία τα λεγόμενά του ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε και οι καθ ύλην αρμόδιοι κωφεύουν επιδεικτικά ενώ προσπαθούν με ποικίλους τρόπους να μετακυλήσουν το ζήτημα αλλού, εκστομίζουν ψέμματα και συκοφαντίες και επιχειρούν να εξοντώσουν με δικαστικές διώξεις το σύντροφο.

Το λέμε ανοιχτά και προς πάσα κατεύθυνση, η ανάλυση πυθμένα θα αποδείξει το αληθές των καταγγελιών του Χρήστου Λοβέρδου Στελακάτου, που είναι κοινό μυστικό στους κόλπους των ιχθυολόγων, και θα ξεσκεπάσει τα ψέμματα των εταιριών και των έμμισθων κονδυλοφόρων τους.

Απέναντι στη λεηλασία του περιβάλλοντος και την υποτίμηση της ζωής των ανθρώπων στο βωμό του κέρδους οι κοινωνίες θα πρέπει να ενεργήσουν αποφασιστικά στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της αλήθειας και να πιέσουν με όλα τα μέσα στους τόπους όπου λαμβάνουν χώρα τα εγκλήματα του κεφαλαίου και παντού για την απονομή δικαιοσύνης.

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License