Έχουνε γίνει προσαγωγές 30-40 συντρόφων/ισσων στο σταθμό μετρό Ακρόπολη έπειτα από παρέμβαση στα στενά της πλάκας για τις πολιτικές εκφασισμου, εκφοβισμου και στρατικοποιησης που επιχειρεί το ελληνικό κράτος, τους βασανισμους μεταναστών/προσφύγων και τα κλειστά σύνορα.

Καλούμε σε συγκέντρωση στη Γαδά.

από αα 05/03/2020 10:51 πμ.


Αν και οι πληροφορίες δεν είναι σαφείς μέχρι τώρα γνωρίζουμε πως οι προσαγωγές έχουν γίνει ολες συλλήψεις. Κρατούνται 43 άτομα και κατά πάσα πιθανότητα θα περάσουν από ανακριτή στις 14.00. Οι κατηγορίες αφορούν παρακωληση συγκοινωνιών και φθορές. Θα ανέβουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σε λίγο.

από αα 05/03/2020 12:36 μμ.


Οι σύντροφοι/σες ξεκινάνε σε λίγο για Ευελπιίδων

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License