Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ευελπίδων μετά τις μαζικές συλλήψεις συντρόφων/ισσών

Συγκέντρωση αλληλεγγύης Πέμπτη 5/3 στα δικαστήρια της Ευελπίδων κτίριο 16 στις 12:00.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης Πέμπτη 5/3 στα δικαστήρια της Ευελπίδων κτίριο 16 στις 12:00 για την δίκη 43 συντρόφων/ισσών που συνελήφθησαν και αντιμετωπίζουν πλημμεληματικού βαθμού κατηγορίες (φθορές, παρακώλυση συγκοινωνιών κτλ) έπειτα από παρέμβαση στα στενά της Πλάκας.

https://athens.indymedia.org/post/1603432/

- ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

- ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

από Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων 05/03/2020 3:44 μμ.


ΠAPOΛO ΠOY YΠAPXEI MIA KΩΛYΣIEPΓIA AΠO THN ΠΛEYPA TΩN AΣTYNOMIKΩN APXΩN, ΠOY TOYΣ KPATAEI AΔIKAIOΛOΓHTA AKOMA EΓKΛHMATOΛOΓIKO ΠAPA THN APNHΣH NA ΔΩΣOYN ΔAKTYΛIKA AΠOTYΠΩMATA, AΛΛHΛEΓΓYOΣ KOΣMOΣ ΠAPAMENEI ΣTHN EYEΛΠIΔΩN, EINAI ΣE EΠIKOINΩNIA ME TOYΣ ΣYΛΛHΦΘENTEΣ/EIΣEΣ KAI KAΛEI ΣE ΠEPAITEPΩ ENIΣXYΣH PHΣH ΣYΓKENTPΩΣHΣ.

από αα 05/03/2020 3:49 μμ.


Οι σύντροφοι/σσες δεν εχουν φτάσει ακόμα στην Ευελπίδων. Τους κρατάνε σε αναμονή από το πρωί σε μια διαδικασία που στοχευει στην ταλαιπωρία τους χωρίς φαγητό και νερό. Επίσης είναι σαφες πως περιμένουν να φύγουν οι αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες που έχουν συγκεντρωθεί στην Ευελπίδων. Εαν δεν τους πάνε στα δικαστηρια μέχρι τις 5 το απόγευμα θα χρειαστεί να περάσουν άλλο ένα βράδυ κρατούμενοι/ες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License