Κάλεσμα στην πορεία μνήμης και αγώνα στον αναρχικό Λάμπρο Φούντα στην Δάφνη, Σάββατο 7/3, 12:00

Κάλεσμα στην πορεία μνήμης και αγώνα στον αναρχικό Λάμπρο Φούντα στην Δάφνη, Σάββατο 7/3, 12:00

Ο Λάμπρος Φούντας δολοφονήθηκε πριν 10 χρόνια στα στενά της Δάφνης σε προσπάθεια απαλλοτρίωσης οχήματος που θα χρησιμοποιούνταν σε ενέργεια της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.

Εμείς, σύντροφοι και συντρόφισσες από τα νότια, βλέπουμε ότι το νήμα που διατρέχει τη συνεπή πολύχρονη και πολύμορφη δράση του Λάμπρου φτάνει στις μέρες μας και μας συνδέει πολιτικά. Εμπνεόμαστε από την παρακαταθήκη του στις δικές μας επιλογές πεδίων και μορφών αγώνα και δράσης.

Ως μία στιγμή αυτού του αναρχικού αγώνα στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην πορεία μνήμης και αγώνα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7/3 στις 12:00 στο μετρό Δάφνης.

Σύντροφοι/ισσες από τα νότια

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License