[Βόλος] - μικρή ενημέρωση απο την Αντιπολεμική συγκέντρωση αλληλεγγύης σε πρόσφυγες/μετανάστες

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ- ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ

post image

Περίπου 200 άτομα το απόγευμα της Πέμπτης 5/3 πλαισίωσαν τα αντανακλαστικά καλέσματα διαφόρων συλλογικοτήτων του Βόλου απέναντι στον προωθούμενο εθνικιστικό και μιλιταριστικό παροξυσμό των τελευταίων ημερών. Η συγκέντρωση εξελίχθηκε σε αυθόρμητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Βόλου με πολύ δυνατό παλμό ενώ η αποδοχή του κοσμου ήταν θετική και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα που παρουσιάζουν τα μίντια (σόσιαλ και μη). Κάπου εδώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι τις τελευταίες δύο μέρες με πρωτοβουλία γνωστού λαμόγιου/μπράβου και σφουγκοκωλάριου του Μπέου, εμφανίστηκε στο facebook μια παρακρατική ομαδοποίηση που αυτοαποκαλείται «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών» ( όπου στις αναρτήσεις τους επιδείκνυαν άδειες οπλοκατοχής, όπλα, μαχαίρια κ.α. με εμετικά συνθήματα και καλέσματα για κυνήγι μεταναστών, προσφύγων, αριστερών κ.α.) και καλούσε σε αόριστη αντισυγκέντρωση. Εννοείται οτι δεν εμφανίστηκε κάνεις τους. Παρόλαυτα τα αντανακλαστικά πρέπει να παραμείνουν οξυμένα καθώς απ’οτι φαίνεται οι (πάρα)κρατικοί μηχανισμοί έχουν πάρει τα πάνω τους λόγω του κλίματος των ημερών, της προπαγάνδας των ΜΜΕ και των επιταγών συγκεκριμένων κομματικών επιτελείων.

ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΞΕΝΕΣ!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License