Την Πέμπτη 05 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε και στα Γιάννενα πορεία αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και στους μετανάστες. Η πορεία αριθμούσε τουλάχιστον 400 άτομα και είχε καλό παλμό. Ως Χειρονομία Αντιεξουσιαστική Κίνηση συμμετείχαμε στην πορεία με ξεχωριστό μπλοκ και με συμμετοχή 40-50 ατόμων. Είναι ξεκάθαρο πως σε ένα κόσμο για λίγους δεν χωράει κανείς, γι' αυτό υψώνουμε τείχη αντίστασης και συλλογικής δημιουργίας απέναντι στην κτηνωδία και στο φασισμό.

Σήμερα, Σάββατο 07 Μάρτη, στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Αλιμούρα θα πραγματοποιηθεί από τις 16.00, σειρά διαλέξεων για το προσφυγικό-μεταναστευτικό και την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Στηρίζουμε και συμμετέχουμε.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License