10 χρόνια συμπληρώνονται από την δολοφονία του Λάμπρου Φούντα από τους ένστολους κρατικούς δολοφόνους. Ο Λάμπρος έφυγε από την ζωή μετά την ένοπλη συμπλοκή στην Δάφνη, κατά τη διάρκεια προπαρασκευαστικής ενέργειας της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας. Εχοντας πολύχρονη δράση στην αναρχία και συμμετέχοντας σε απεργιακές κινητοποιήσεις, μεγάλες αντικρατικές πορείες, μετά μπήκε στο αντάρτικο πόλης. Ο Λάμπρος θα ζει πάντα στις καρδιές μας  πίσω από τα φλεγόμενα οδοφράγματα και σε κάθε κινητοποίηση των αναρχικών. Ο Λάμπρος με την δράση του άνοιξε έναν μεγάλο δρόμο στην αντικρατική πάλη και στην κοινωνική απελευθέρωση.

Η 10 ΜΑΡΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΓΕΝΝΑΕΙ. Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License