ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια ώρα 8:00πμ και κτήριο 16

Στις 9/3 γίνεται κατ'οίκον έρευνα με παρουσία εισαγγελέα στα σπίτια τριών συντρόφων και μιας συντρόφισσας. Ο ένας σύντροφος οδηγείται στη ΓΑΔΑ ήδη από το προηγούμενο βράδυ, ενώ οι υπόλοιποι δύο και η συντρόφισσα οδηγούνται στη ΓΑΔΑ μετά από τις κατ'οίκον έρευνες. Απ'τα σπίτια των συντρόφων και της συντρόφισσας κατάσχονται ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα καθώς και πλήθος εντύπων και χειρόγραφων αναρχικού και αντιεξουσιαστικού περιεχομένου. Και οι τέσσερεις συλλαμβάνονται από την κρατική ασφάλεια χωρίς οι κατηγορίες να είναι ξεκάθαρες.

Ο λόγος των ερευνών και εν συνεχεία των συλλήψεων είναι μια αόριστη "τρομοκρατική" οργάνωση που ονομάζεται "σύντροφοι-συντρόφισσες". Όλοι οι σύντροφοι και η συντρόφισσα δηλώνουν ότι η δίωξη τους αφορά την πολιτική τους ταυτότητα.

Αύριο οι δύο σύντροφοι και η συντρόφισσα περνάνε από εισαγγελέα και ο ένας σύντροφος και από ανακριτή.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων ώρα 8:00πμ και κτήριο 16. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ/ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License