ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Ο ένας σύντροφος που είχε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα πέρασε από ανακριτή και οι κατηγορίες είναι για 54 επιθέσεις με την υπογραφή "σύντροφοι-συντρόφισσες" και ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση με το παραπάνω όνομα. Τα στοιχεία είναι ασταθή και προδίδουν μια στημένη υπόθεση τους κράτους με επίθεση στους ανθρώπους του κινήματος. Όσο αφορά τους άλλους δύο συντρόφους και τη συντρόφισσα αναβαθμίζονται οι κατηγορίες τους από πλημμελήματα σε κακουργήματα για ένταξη και συμμετοχή στην παραπάνω τρομοκρατική οργάνωση (με 187Α). Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους συντρόφους και τη συντρόφισσα καθώς γελοίως διώκονται για μια υπογραφή που κατ'εξοχήν το αναρχικό κίνημα χρησιμοποιεί. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για οτιδήποτε προκύψει. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ/ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ο ένας σύντροφος που είχε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα πέρασε από ανακριτή και οι κατηγορίες είναι για 54 επιθέσεις με την υπογραφή "σύντροφοι-συντρόφισσες" και ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση με το παραπάνω όνομα. Τα στοιχεία είναι ασταθή και προδίδουν μια στημένη υπόθεση τους κράτους με επίθεση στους ανθρώπους του κινήματος. Όσο αφορά τους άλλους δύο συντρόφους και τη συντρόφισσα αναβαθμίζονται οι κατηγορίες τους από πλημμελήματα σε κακουργήματα για ένταξη και συμμετοχή στην παραπάνω τρομοκρατική οργάνωση (με 187Α). 

Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στους συντρόφους και τη συντρόφισσα καθώς γελοίως διώκονται για μια υπογραφή που κατ'εξοχήν το αναρχικό κίνημα χρησιμοποιεί.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για οτιδήποτε προκύψει.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ/ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License