Την Τετάρτη 11/03, στις 6μμ αυστηρά, στο κτήριο Γκίνη, θα γίνει ενημέρωση από σύντροφους και συντρόφισσες σχετικά με το τι συνέβη στην Λέσβο το τελευταίο μήνα και θα ακολουθήσει συζήτηση για την ευρύτερη συνθήκη και τις τρέχουσες κινητοποιήσεις. Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την κοινωνική κατάσταση στην Λέσβο τα τελευταία χρόνια, τις πρόσφατες συγκρούσεις των ντόπιων με τις δυνάμεις καταστολής με αφορμή τα νέα κέντρα κράτησης και την επίταξη εδαφών του νησιού, τα ρατσιστικά μπλόκα και τις εκτεταμένες επιθέσεις στις ΜΚΟ που ακολούθησαν μετά το άνοιγμα των τούρκικων συνόρων και τέλος η εμπλοκή του ευρύτερου κινήματος σε μια τέτοια συνθήκη.

Καλούμε οποιαδήποτε συντρόφισσα και σύντροφο που έχει πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα να συνεισφέρει στην συζήτηση. Σκοπός είναι η ζύμωση και η ανταλλαγή απόψεων για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε ως κίνημα απέναντι σε μία σχετικά νέα και σύνθετη πολεμική συνθήκη που ήδη μετράει νεκρούς στα σύνορα.

Υγ: Απολογούμαστε για τη σύγχυση που μπορεί να προκάλεσε κακογραμμενή προηγούμενή μας ανάρτηση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License