Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ευελπίδων

Αύριο Τετάρτη 11/3, η συντρόφισσα και οι 2 σύντροφοι περνάνε από εισαγγελέα. Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στο κτήριο 9 στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 8:30 π.μ.

Στις 9/3 τα καθάρματα της κρατικής εισβάλλουν με την παρουσία εισαγγελέα στα σπίτια μίας συντρόφισσας και τριών συντρόφων.Όλοι τους συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στη γαδα χωρίς να τους έχουν γίνει ξεκάθαρες οι κατηγορίες που τους προσάπτονται.Ο ένας εκ των τεσσάρων συντρόφων βρίσκεται στη γαδα ήδη από το προηγούμενο βράδυ, ενώ οι υπόλοιποι από το πρωί της Δευτέρας.Κατά την διάρκεια της μέρας τους γνωστοποιείται ότι ο λόγος των ερευνών είναι η ύπαρξη μιας δήθεν τρομοκρατικής οργάνωσης που ονομάζεται ''σύντροφοι/συντρόφισσες''.Έτσι ο ένας σύντροφος μας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον 187Α.

Οι σύντροφοι και η συντρόφισσα δηλώνουν ότι η δίωξη τους αφορά καθαρά την πολιτική τους ταυτότητα.Σήμερα Τρίτη 10/3 πέρασαν από εισαγγελέα , όπου τους ανακοινώθηκε πως τα πλημμελήματα  για τα οποία κατηγορούνται μετατράπηκαν σε κακουργήματα, σύμφωνα με τον 187Α,ενώ ο τέταρτος σύντροφος πέρασε και από ανακρίτη και πήρε προθεσμία μέχρι το Σάββατο.

Αύριο Τετάρτη 11/3, η συντρόφισσα και οι 2 σύντροφοι περνάνε από εισαγγελέα.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στο κτήριο 9 στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 8:30 π.μ.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

KΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ/ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 

Αναρχική ομάδα Bellini

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License