Ιχθυοκαλλιέργειες Ανδρομέδα και Ναζί Μαζί

Ιχθυοκαλλιέργειες Ανδρομέδα και Ναζί Μαζί

post image

Παρόλο που το facebook είναι πολύ δημοφιλές μέσο, εμείς δε θέλαμε να στερήσουμε από κανέναν άνθρωπο την ευκαιρία να δει τους γνωστούς φασίστες, κυνηγούς και βασανιστές ζώων Γιάννη και Αχιλλέα Βαγγελή. Παραθέτουμε φωτογραφίες τις οποίες έχει και ο ίδιος αναρτήσει δημόσια στο προσωπικό του προφίλ και όπως φαίνεται καμαρώνει γι' αυτές. Ας τον καμαρώσουμε όλοι μαζί λοιπόν.

Το παρακράτος και οι μαφίες είναι ένα σώμα. Οι ναζί κυνηγοί της Ηγουμενίτσας τυχαίνει να είναι αδερφός και ξαδερφός της Αλίκης Βαγγελή, δικηγόρου της ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Ιχθυοκαλλιέργειες με εγκαταστάσεις στην Ηγουμενίτσα. Αυτό που επιδιώκουμε είναι δημόσια την άμεση σύνδεση των φασιστών με τη δικηγόρο της εταιρίας που ευθύνεται για ρίψη τόνων φορμόλης στη θάλασσα κάθε μέρα και πλήθος άλλων περιβαλλοντικών εγκλημάτων.

Η ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ιχθυοκαλλιέργειες (Amera Capital) σε συνεργασία με το διαπλεκόμενο δικαστικό σύστημα διώκουν τον αγωνιστή Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο προσπαθώντας να τον εξαντλήσουν ηθικά και οικονομικά. Να ξέρουν οι τοπικές μαφίες, οι παρακρατικοί και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι ότι σε αυτόν τον αγώνα ο Χρήστος δεν είναι μόνος του. Στεκόμαστε ενάντια σε πολυεθνικές, ναζί και μαφίες

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Σύντροφοι -ισσες από Άρτα, Γιάννενα, Ηγουμενίτσα, Πρέβεζα, Αγρίνιο

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License