Χθες το βράδυ η συντρόφισσα που διώκεται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση μεταφέρθηκε λόγω κορονοϊού (αποσυμφόρηση των κρατητηρίων για προληπτικούς λόγους) στο Α.Τ. Κηφισιάς. Η συντρόφισσα δηλώνει ότι πρόκειται για άθλιες συνθήκες, σημειώνοντας ότι είναι τόσο βρώμικα που δεν μπορεί ούτε να κάτσει, δεν υπάρχουν συνθήκες διανυκτέρευσης, έχει κρύο και δεν επιτρέπουν στους γονείς ή στους δικηγόρους να της δώσουν ρούχα, δεν της γνωστοποιούν πότε και αν θα μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ και δεν την αφήνουν να τηλεφωνεί σε φίλους παρά μόνο σε γονείς και δικηγόρους. 

Πέρα από τη στημένη υπόθεση με αβάσιμα στοιχεία και δίωξη για μια τρομοκρατική οργάνωση που δεν υφίσταται, τώρα η συντρόφισσα έρχεται αντιμέτωπη με μια ακόμα τακτική του κράτους, αυτή της εξάντλησης πριν την απολογία της στον ανακριτη και της ταπείνωσης αφού κρατείται σε τέτοιες συνθήκες. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ/ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License