[Βόλος]- Ανάρτηση πανό για τον Χρήστο Στελακάτο ενόψει της δίκης του

Απο τον Βόλο ως την Ηγουμενίτσα-Ενάντια στης φύσης την λεηλασία αγώνας για την γή και την ελευθερία.

post image

Πανό αλληλεγγύης στον σύντροφο Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο κρεμάστηκε απο τον χώρο κινημάτων στέκι μεταναστών, στο δικαστικό μέγαρο Βόλου ανήμερα της δίκης του που λαμβάνει χώρα σήμερα Παρασκευή 13/3 στα δικαστήρια της Ηγουμενίτσας. Από τον Βόλο-Μονακό που αγωνίζεται ενάντια στην καύση σκουπιδιών απο την ΑΓΕΤ μέχρι τις Σκουριές, τον αγώνα ενάντια στις εξορύξεις και τα αιολικά, ώς τον αγώνα του Χρήστου μία κινηματική λεπτή γραμμή ενώνει τον αγώνα για Γη και Ελευθερία, για την υπεράσπιση φύσης και ανθρώπου από το αδηφάγο καπιταλιστικό σύστημα! Ο σύντροφος δεν είναι μόνος απέναντι στις ορέξεις των ξεμπροστιασμένων πολυεθνικών που ζητούν εκδίκηση με σειρά μηνύσεων και συκοφαντικών κατηγοριών που σκοπό έχουν να απαξιώσουν την ηθική του υπόσταση και να τον εξοντώσουν οικονομικά για να συνεχίσουν απρόσκοπτα το εγκληματικό τους έργο. Για να εκφοβίσουν τον ίδιο αλλά και όποιον τολμήσει να πει το οτιδήποτε για τον καρκίνο που ρίχνουν στη θάλασσα και στο πιάτο μας, ζητούν υπέρογκα ποσά για δυσφήμιση και διαφυγόντα κέρδη με την βοήθεια φυσικά των ΜΜΕ αλλά και των επίσημων αρμόδιων κρατικών φορέων.

Μέσα σε καιρούς κινηματικής άμπωτης, φόβου και επικράτησης λογικών ανάθεσης ο αγώνας του Χρήστου αποτελεί παράδειγμα αυταπάρνησης, συνεπούς αγωνιστικής στάσης και διαρκές κάλεσμα δράσης.

Αλληλεγγύη στον Χρήστο Λοβέρδο Στελακάτο, Δίκη: Παρασκευή 13/3/2020 Δικαστήρια Ηγουμενίτσας.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License