Ενάντια στην κρατική τρομοκρατία κάλεσμα Ευελπίδων

Το Σάββατο 14/03 οι 3 σύντροφοι και η συντρόφισσα, που κατηγορούνται για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης, περνάνε από ανακριτή.

Το Σάββατο 14/03 οι 3 σύντροφοι και η συντρόφισσα, που κατηγορούνται για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης, περνάνε από ανακριτή. Το γεγονός ότι η κατηγορία κάνει λόγο για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης με το όνομα «Σύντροφοι/Συντρόφισσες», μια υπογραφή που χρησιμοποιούν άπαντες στον αντιεξουσιαστικό χώρο, δείχνει οτι η δίωξη των τεσσάρων είναι ξεκάθαρα πολιτική και μας αποδεικνύει πως στη συνείδηση των διαχειριστών της εξουσίας το ιδιώνυμο έχει ήδη θεσπιστεί.

Οφείλουμε να σταθούμε αλληλέγγυοι την ώρα που η κρατική μηχανή προσπαθεί να ποινικοποιήσει τις συντροφικές σχέσεις και τους αγώνες μας. Σήμερα είναι οι αγωνιστές που διεκδικούν και συγκρούονται με την εξουσία κατηγορούμενοι για τρομοκρατία. Αύριο θα είναι ο καθένας και η καθεμία που κατεβαίνει στο δρόμο να διαμαρτυρηθεί, που κολλάει μια αφίσα ή οργανώνεται σε κάποιο σωματείο. Σήμερα είναι αυτοί, αύριο θα είμαστε όλοι θύματα της κρατικής τρομοκρατίας. Η παρουσία μας το ΣΑΒΒΑΤΟ 14/03 στην ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΤΙΡΙΟ 9 στις 8:30πμ είναι το λιγότερο δυνατό!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ/ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ -ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License