Ρουβίκωνας: Στήριξη του καλέσματος στην Ευελπίδων

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης για τους τρεις συντρόφους και τη συντρόφισσα που διώκονται με τον τρομονόμο. Σάββατο 14 Μαρτίου στις 8:30 π.μ. στα δικαστήρια Ευελπίδων, κτήριο 7.

post image

Πριν από λίγες ημέρες, η κρατική ασφάλεια εισβάλει στα σπίτια τριών συντρόφων και μιας συντρόφισσας, οδηγώντας τους στη ΓΑΔΑ. Ο ένας κατηγορείται εξαρχής με τον τρομονόμο (187Α), ενώ στους άλλους τρεις αποδίδονται αρχικά κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, οι οποίες εν συνεχεία αναβαθμίζονται.

Οι τρεις σύντροφοι και η συντρόφισσα κατηγορούνται με τον τρομονόμο για σύσταση δήθεν τρομοκρατικής οργάνωσης με το όνομα “σύντροφοι/συντρόφισσες” και για μια σειρά ενεργειών, η ανάληψη ευθύνης των οποίων έγινε… με αυτή την υπογραφή.

Η ενορχηστρωμένη επίθεση του κράτους σε αγωνιστές και αγωνίστριες, είναι υπόθεση που αφορά όλους και όλες μας.

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης για τους τρεις συντρόφους και τη συντρόφισσα που διώκονται με τον τρομονόμο.

Σάββατο 14 Μαρτίου στις 8:30 π.μ. στα δικαστήρια Ευελπίδων, κτήριο 7

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License