Τη Δευτέρα 9/3 η κρατική ασφάλεια μπαίνει σε 4 σπίτια και απαγάγει τρεις συντρόφους και μια συντρόφισσα. Αρχικά ο ένας σύντροφος διώκεται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση με ονόμα "σύντροφοι-συντρόφισσες" και οι υπόλοιποι διώκονται για πλημμελήματα. Οδηγούνται οι τρεις στον εισαγγελέα την Τρίτη 10/3 και ο ένας στον εισαγγελέα και ανακριτή. Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες και για τους υπόλοιπους και χρεώνουν σε όλους την τρομοκρατική οργάνωση και 54 επιθέσεις και οδηγούνται και οι υπόλοιποι στον ανακριτή και ολα αυτά για μια υπογραφή που κατ'εξοχήν ο αναρχικός χώρος χρησιμοποιεί. Τους δίνεται 3ημερη διορία για να απολογηθούν και αύριο Σάββατο 14/3 περνάνε από ανακριτή. 

Στηρίζουμε τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων Σάββατο 14/3 ώρα 8:30πμ και κτήριο 7. 

Ταμείο αλληλεγγύης φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστών

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License