Ενημέρωση απο ευελπίδων

Σήμερα 14/3 πέρασαν από ανακριτή και εισαγγελέα τα 4 συντρόφια που κατηγορούνται για την δήθεν τρομοκρατική οργάνωση ""σύντροφοι συντρόφισσες" και αφέθηκαν ελέυθεροι με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα 14/3 πέρασαν από ανακριτή και εισαγγελέα τα 4 συντρόφια που κατηγορούνται για την δήθεν τρομοκρατική οργάνωση ""σύντροφοι συντρόφισσες" και αφέθηκαν ελέυθεροι με περιοριστικούς όρους. Πιο συγκεκρειμένα, αυτοί είναι απαγόρευση εισόδου στην περιοχή των Εξαρχείων, εξόδου απ'την χώρα, απαγόρευση επικοινωνίας και συνεύερεσης μεταξύ τους, καθώς και παρουσία σε αστυνομικό τμήμα 3 φορές το μήνα. Επίσης, τους απαγορεύτηκε η συμμετοχή σε οποιαδήποτε κινηματική διαδικασία. Για άλλη μια φορά οι σκευωρίες και τα στημένα κατηγορητήρια που προσπάθησαν με τόσο γελοίο τρόπο να φορτώσουν τα καθάρματα της κρατικής στα συντρόφια μας, κατέληξαν σε φιάσκο λόγω μηδαμινών στοιχείων.Ο κόσμος του αγώνα ήταν για άλλη μια φορά δίπλα στα συντρόφια και έδειξε οτι δεν πτοείται από την κρατική τρομοκράτια.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ.

Υ.Γ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License