Λίγες μόλις βδομάδες από τις μαζικές πορείες και συγκρούσεις του G20 στο Αμβούργο και συγκεκριμένα στις 25/8/17, ο ομοσπονδιακός Υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας ανακοινώνει την απαγόρευση του Linksunten Indymedia, ενώ παράλληλα δυνάμεις καταστολής εισβάλλουν σε σπίτια πέντε ατόμων και στον κοινωνικό χώρο KTS στο Freiburg, από όπου και αποσπάται μεγάλο χρηματικό ποσό και υλικοτεχνικός εξοπλισμός. Η διαχειριστική ομάδα του κηρύσσεται ως παράνομη οργάνωση και κατηγορείται για παρακίνηση βίας. Ταυτόχρονα γίνονται μηνύσεις σε βάρος του και από ακροδεξιά κόμματα.

Στις 25/1/20, με αφορμή το δικαστήριο οργανώνεται παν-Γερμανική πορεία στη Λειψία, σε ένδειξη αλληλεγύης με τους 5 διωκόμενους, που καταλήγει σε σύγκρουση με τους μπάτσους, αλλα και 6 συλλήψεις, ενώ πραγματοποιείται και εμπρηστική επίθεση σε αστυνομικό τμήμα στη Βρέμη. Στις 29/1 το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Λειψίας αποφάσισε πως δε συντρέχουν λόγοι αποδοχής της προσφυγής και απορρίπτει το αίτημα για ακύρωση της απόφασης του '17.

Εμείς απο τη μεριά μας να πούμε πως τα μέσα αντιπληροφόρησης αποτελούν κομμάτι του αναρχικού πολύμορφου αγώνα και δε θα τα αφήσουμε στα χέρια του κράτους, των μπάτσων και των δικαστικών αρχών. Η διάδοση των αναρχικών θεωρήσεων και πρακτικών θα συνεχίσει αμείωτη με κάθε κόστος.

Έτσι, στις 10/3 παρεμβήκαμε με σπρέι και τρικάκια στο Γερμανικό Ινστιτούτο Goethe, στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

αντικατασταλτικη συνελευση αναρχικων

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License