Η Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση Ιωαννίνων πραγματοποίησε κανονικά τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους/στις μετανάστες/ριες για την ανάδειξη των ζητημάτων που εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα, στον Έβρο και τα νησια η οποία προσέλκυσε περίπου 40 άτομα εκ των οποίων και άτομα από το σύλλογο φοιτητικής εστίας Δόμπολης έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου. Όπως είχε αναφερθεί και στο κάλεσμα με δεδομένη την νέα κοινωνική συνθήκη λόγω του Κορονοϊoύ και της καραντίνας που έχει επιβληθεί σε όλη τη χώρα τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας τόσο στο μοίρασμα των κειμένων με γάντια, μάσκα και αντισηπτικά όσο και στις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων σεβόμενοι τους συμπολίτες και τους συναδέλφους μας.

Αυτό μόνο αρνητικό δεν θα μπορούσε να είναι διότι στην πλειοψηφία τους οι περαστικοί φάνηκε να έχουν όλη την καλή διάθεση για διάλογο και ενδιαφέρουσες συζητήσεις έχοντας σχεδόν κοινές απόψεις. Βέβαια μέσα στο κλίμα τρομοκρατίας που έχει χτίσει με μεράκι όλο αυτό το διάστημα το κράτος και τα ΜΜΕ-social media δε θα μπορούσαν να λείψουν και κάποια αρνητικά σχόλια φοβισμένων πολιτών παρ' όλ' αυτά δεν στάθηκε εμπόδιο στο πραγματοποιηθεί ομαλά η συγκέντρωση.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας επίσης βρισκόταν σε ετοιμότητα διατηρώντας την διακριτικότητα τους κυρίως στη Γ.Α.Δ.Ι και το Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων με εξαίρεση τον τολμηρό undercover Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Κωνσταντίνο Δούβαλη ο οποίος έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του μέσα στο "χάος" της πανδημίας με σκοπό να μη μας χάσει από το οπτικό του πεδίο και να φροντίσει για την τάξη και την ασφάλεια.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License