Τρεις αναλήψεις ευθύνης για επιθέσεις σε Ιταλία, Ισπανία και Ουρουγουάη

Ιταλία, Τρέντο: Επίθεση σε κατάστημα Vodafone | Ισπανία, Μαδρίτη: Εμπρησμός σε ηλεκτρικό όχημα της εταιρείας Car2Go | Ουρουγουάη, Μοντεβιδέο: Εμπρηστική επίθεση στη ρυθμιστική εταιρεία ενέργειας UTE

post image

Ιταλία, Τρέντο: Επίθεση σε κατάστημα Vodafone

Τη νύχτα μεταξύ 26ης και 27ης Ιανουαρίου προκαλέσαμε φθορές στα τζάμια ενός καταστήματος outlet της Vodafone στο Τρέντο, γράφοντας "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ". Εδώ και χρόνια η Vodafone είναι συνένοχη για τα συστήματα καταστολής και ελέγχου (συστήματα υποκλοπών, αναγνώρισης προσώπου, εφαρμογή του δικτύου 5G).

Αλληλεγγύη με εκείνες και εκείνους που βρίσκονται υπόδικοι για τις επιχειρήσεις Renata, Scintilla, Prometeo, Panico, Lince, με τον Juan και τον Manu, και με όσες και όσους βρίσκονται ελεύθεροι στην παρανομία.

Πηγή: actforfreedomnow

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Ισπανία, Μαδρίτη: Εμπρησμός σε ηλεκτρικό όχημα της εταιρείας Car2Go

Τη νύχτα της 24ης προς 25η Φλεβάρη, πυρπολήσαμε ένα ηλεκτρικό όχημα της εταιρείας Car2Go.

Τα καινούργια μοντέλα μετακίνησης και αστικοποίησης που μας προτείνονται απ’ τα κράτη και τις εταιρείες, στην παρούσα περίπτωση μέσω της “Ενοικίασης αυτοκινήτων” ή των “Έξυπνων πόλεων”, αποτελούν μέρος της καπιταλιστικής προπαγάνδας που επιδιώκει να ξεπλύνει την εικόνα του γηρασμένου καπιταλιστικού εχθρού, του ανέκαθεν καταστροφικού κι απάνθρωπου. Πάραυτα, αποτελούν απλώς επέκταση του βιομηχανικού ολέθρου που διαιωνίζει βάναυσες συνθήκες ύπαρξης, οι οποίες καθιστούν δυνατή την ανάπτυξή του και το κέρδος.

Δεν ποθούμε να μεταρρυθμίσουμε τον καπιταλισμό, ποθούμε να τον συντρίψουμε. Δε χρειαζόμαστε περαιτέρω λόγους για να επιτεθούμε.

Πόλεμο στο Κράτος, τον καπιταλισμό και την καθημερινή εκμηδένιση των ζωών μας.

Για την αναρχία.

Πηγή: contramadriz

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Ουρουγουάη, Μοντεβιδέο: Εμπρηστική επίθεση στη ρυθμιστική εταιρεία ενέργειας UTE

Τη νύχτα του Σαββάτου 14 Μάρτη, τοποθετήσαμε εμπρηστικούς μηχανισμούς σε κάμποσα βανάκια της ρυθμιστικής εταιρείας ενέργειας UTE, στα περίχωρα του Palacio de la Luz. Στην Ουρουγουάη (όπως και σε άλλες χώρες της περιοχής), ανακοινώθηκε νέα αύξηση φόρων για την υπηρεσία αυτή, γεγονός που καθιστά όλο και πιο κοστοβόρα την επιβίωση… κι έχουμε ήδη μπουχτίσει! Να λοιπόν γιατί έχουμε αποφασίσει με κάθε δράση να κυνηγάμε την ανάκτηση των ζωών μας, δεν είμαστε πια σκλάβοι τούτου του μίζερου κόσμου, δε μας ικανοποιεί η βόλεψη μιας ζωής επιβεβλημένης, είναι καιρός να βγούμε έξω στους δρόμους, οι λόγοι είναι πάμπολλοι…

Ο αγώνας αυτός είναι για τη λευτεριά

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

B.N.

υγ: Επισυνάπτεται φωτογραφία απ’ τη δράση

Πηγή: anarchistsworldwide

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License