Θεσσαλονίκη-Ενημέρωση

Θεσσαλονίκη-Ενημέρωση

Χθες το βράδυ γύρω στις 1:30 στην πλατεία Καλλιθέας (Άνω Πόλη) έσκασαν 25+ μπάτσοι (ασφαλίτες, περιπολικάκιδες, μηχανές ΔΙΑΣ και ένα μεταγωγικό). Εκείνη την ώρα ήμασταν εκεί περίπου 15 άτομα. Περικύκλωσαν το πάνω μέρος της πλατείας και ο κλασσικός "καλός μπάτσος" ήρθε να εξηγήσει τους λόγους που πρέπει να φύγουμε, για τη δημόσια υγεία,ασφάλεια κλπ ενώ υπήρχαν και μπάτσοι με βαρύ οπλισμό (αυτόματα κλπ). Παρόμοιο σκηνικό είχε γίνει και πριν κάποιες μέρες όταν υπήρχε περισσότερος κόσμος στην πλατεία και οι μπάτσοι ήταν μηχανές και περιπολικάκιδες.Ο κόσμος τη φορά αυτή διαπληκτίστηκε με τους μπάτσους και μετά απο μία ώρα περίπου έφυγαν.

Ο μόνος λόγος που ανεβαίνει αυτή η ενημέρωση είναι για να καταδείξει γεγονότα που συμβαίνουν στο τώρα γιατί ο κορονοϊός και ο κάθε κορονοϊός θα φύγει αλλά οι παρακαταθήκες των δικών μας πράξεων θα μείνουν.

Όποια άτομα μείνουν σπίτι ας αναλάβουν και τις ευθύνες τους.

Δημόσιοι κίνδυνοι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License