Επιτακτική ανάγκη επαναλειτουργίας του φόρουμ του indymedia

Θεωρώ επιτακτική ανάγκη, υπό τις παρούσες έκτακτες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, την επαναλειτουργία του φόρουμ του indymedia (συζητήσεις/ερωτήσεις/απόψεις)

Το φόρουμ (συζητήσεις/ερωτήσεις/απόψεις) πάντα πίστευα ότι ήταν η σημαντικότερη προσφορά αυτού του μέσου αντιπληροφόρησης που λέγεται indymedia προς το κίνημα και την κοινωνία, μετά φυσικά από την ειδησεογραφική του προσφορά. Το φόρουμ αποτελούσε για πολύ κόσμο (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) ένα σημαντικό μέσο αυτομόρφωσης, μέσω της παρακολούθησης και της συμμετοχής σε διάφορες διαλογικές συζητήσεις και της γόνιμης αντιπαράθεσης που προέκυπτε μέσω ανταλλαγής επιχειρημάτων, παράθεσης ιστορικών γεγονότων, θεωριών και εννοιών. 

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από ένα ανοιχτό φόρουμ και η εμφάνιση όλων των αρνητικών στοιχείων και των παθογόνων καταστάσεων που ταλανίζουν συνολικά το χώρο, όπως κουτσομπολιά, προσωπικές επιθέσεις, ίντριγκες και παραγοντισμοί. Το γεγονός όμως αυτό δεν αναιρεί, κατά τη γνώμη μου, τη συνολικά πολύτιμη προσφορά αυτού του φόρουμ στην αυτομόρφωση και στη διάδοση των αναρχικών ιδεών. 

Υπό της παρούσες έκτακτες και πρωτοφανείς συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τον υποχρεωτικό εγκλεισμό, την απαγόρευση κυκλοφορίας και το φοβικό κλίμα που εξαπλώνεται σε όλη την κοινωνία, θεωρώ επιτακτική ανάγκη την επαναλειτουργία του φόρουμ. Σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ο κόσμος έχει την ανάγκη ενός ελεύθερου φόρουμ για να εκφραστεί, να προβάλλει τις σκέψεις του, τους προβληματισμούς του, τους φόβους του, τις ιδέες του, να αντισταθεί, να οργανωθεί και να βρει ένα πρόσφορο μέσο κοινωνικοποίησης, μέσα σε αυτήν τη ζοφερή και δυστοπική πραγματικότητα που βιώνει. Με δεδομένη και τη δυνατότητα  να συλλογικοποιηθούν και να συμμετέχουν περισσότερα άτομα στη διαχειριστική ομάδα του indymedia, λόγω και της αναστολής λειτουργίας των πανεπιστημιακών μαθημάτων, κάνω έκκληση για την επαναλειτουργία του φόρουμ του indymedia.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ INDYMEDIA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ INDYMEDIA! 

Με συντροφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς... 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License