ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ

Ήδη από το βράδυ της Κυριακής, με την ανακήρυξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την κυβέρνηση, η ΟΡΜΑ προχώρησε, σε πρώτη φάση σε μαζική αφισοκόλληση σε δεκάδες γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά με εφημερίδες τοίχου.

post image

Ήδη από το βράδυ της Κυριακής, με την ανακήρυξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας από την κυβέρνηση, η ΟΡΜΑ προχώρησε, σε πρώτη φάση, σε μαζική αφισοκόλληση σε δεκάδες γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά με εφημερίδες τοίχου.

Σε δεκάδες γειτονιές περνάει το μήνυμα «Μένουμε στο δρόμο του αγώνα – η κοινωνία δεν μπαίνει σε καραντίνα». Δεν θα επιτρέψουμε στην ακροδεξιά να βάλει σε καραντίνα και να στήσει κράτος έκτακτης ανάγκης.

Κατεβάστε την εφημερίδα τοίχου, τυπώστε την, κολλήστε την στη γειτονιά σας στη δουλειά, στο φαρμακείο, στο σουπερμάρκετ. Καταγγείλτε αυθαιρεσίες, δηλώστε διαθεσιμότητα να χτιστεί ένα δίκτυο αλληλεγγύης.

Στο site θα βρείτε την εφημερίδα τοίχου σε μεγέθη Α3 και Α4

https://ormantifa.org/epikoinoniste-diktyotheite-kataggeilte-organotheite/

#menoumestodromo

ΟΡγάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

ormantifa.org | orma@riseup.net | 6987433703

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License