Παρέμβαση με σπρέι στο στρατιωτικό εργοστάσιο 301

Την Δευτέρα 23/3 παρεμβήκαμε στο στρατιωτικό εργοστάσιο βάσης 301 στους αγίους Ανάργυρους γράφοντας συνθήματα ενάντια στην επιβαλλόμενη από το κράτος στρατιωτικοποίηση της καθημερινότητας.

post image

Την Δευτέρα 23/3 παρεμβήκαμε στο στρατιωτικό εργοστάσιο βάσης 301 στους αγίους Ανάργυρους γράφοντας συνθήματα ενάντια στην επιβαλλόμενη από το κράτος στρατιωτικοποίηση της καθημερινότητας.

  • Τις τελευταίες μέρες για ακόμη μια φορά το κράτος εκμεταλεύεται τον κορωνόιο για να επιβάλλει μια συνθήκη έκτακτης ανάγκης που τείνει να γίνει μόνιμη .Έλεγχος και επιτήρηση, απαγόρευση κυκλοφορίας , εγκλεισμός και απομόνωση , καταστολή και απειλές για όσους δεν υποτάσσονται. Η μόνιμη συνταγή του κράτους και του κεφαλαίου για την επίλυση κάθε είδους κρίσης .Η συνθήκη στρατιωτικοποίησης , που εφαρμόζεται στα σύνορα για την καταπολέμηση του << εξωτερικού >> εχθρού με τις σφαγές μεταναστών τις συλλήψεις τους και τις βίαιες επαναπροωθήσεις , μεταφέρεται πλέον και στο εσωτερικό. ·
  • Μέσα σε όλα αυτά , το κράτος κάνει εκκλήσεις για εθνική ομοψυχία . Στην προσπάθεια του να συγκροτήσει τον εθνικό κορμό και να απομονώσει κάθε αντίθεση και κριτική εναντίον του ως προδοτική. ‘Έτσι όπως καλούσε τους έλληνες λίγες βδομάδες πριν να ενωθούν και πολεμήσουν την << ασύμμετρη απειλή >> των μεταναστών , τώρα τους κάλει εκ νέου να συστρατευτούν με την κρατική πολιτική και να υποταχθούν για το καλό του έθνους-κράτους.
  • Όσο και αν προσπαθεί το σύστημα να κάνει τα στραβά μάτια για τις πραγματικές αιτίες της υγειονομικής κρίσης , εμείς δεν γελιόμαστε πως υπαίτιο είναι το ίδιο .Γιατί σε αυτό οφείλεται η ολοένα εντεινόμενη λεηλασία της φύσης, και η αποξένωση μας από αυτήν , η στοίβαξη μας σε τεράστιες ανθυγιεινές τσιμεντουπόλεις , η κακή διατροφή μας , η εντατικοποίηση της εργασίας ,το στρες και το άγχος,η μοναξιά και η εξατομίκευση που υπονομεύουν την ψυχολογική μας κατάσταση -και κατά συνέπεια το ανοσοποιητικό μας σύστημα - ,τα ανύπαρκτα κεντρωποιημένα συστήματα υγείας που θυσιάζονται για χάριν του κέρδους και πολλά ακόμα.
  • Ενάντια στον δυστοπικό ολοκληρωτισμό των κρατών,προτάσσουμε την ρήξη με τις  απαγορεύσεις του κράτους,την αλληλεγγύη,την αυτοοργάνωση ,την οικοδόμηση δομών που θα καλύπτουν τις ανάγκες μας .Τους αδιαμεσολάβητους αγώνες μεταναστριών και ντόπιων ενάντια στο κράτος, το κεφάλαιο και τους εθνικούς πολέμους .Τον αγώνα για την κοινωνική επανάσταση και την αναρχία.Για ένα κόσμο οικονομικής ισότητας ,πολιτικής ελευθερίας που ο καθένας θα προσφέρει ανάλογα με τις δυνατότητες του και θα λαμβάνει σύμφωνα με τις ανάγκες του ,όπου η φύση και όλα τα ζωντανά πλάσματα θα έχουν απελευθερωθεί από τα δεσμά της εκμετάλλευσης.    

       Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΟΧΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ 

                                                                                                         Αναρχικές/οί

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License