Παγκράτι - Χαρτοπανό ενάντια στον σ'ύγχρονο ολοκληρωτισμό

Λίγες ώρες πριν την επιβολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας, κάποιες συντρόφισσες και σύντροφοι κολλήσαμε αφίσες και χαρτοπανό σε κεντρικούς δρόμους του Παγκρατίου σαν μία πρώτη συλλογική αντίδραση απέναντι στον φόβο που μας επιβάλλουν. Αλλά και σε μια προσπάθεια να μοιραστούμε τις ιδέες και τις επιθυμίες μας, να διαχειριστούμε συλλογικά τους φόβους και τις αμηχανίες μας. καμία μόνη/κανένας μόνος

post image

Πιστεύουμε ότι η "ετοιμότητα" για τον βιολογικό πόλεμο είναι ένας ευφημισμός για την ανάπτυξη τεχνολογίας βιολογικού πολέμου και τη στρατιωτικοποίηση της δημόσιας σφαίρας. Η ετοιμότητα, όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, είναι μια τρέλα που συνεχίζεται γιατί φέρνει ψήφους στους πολιτικούς, κοινό στα μίντια, κέρδη στις επιχειρήσεις και χρηματοδοτήσεις για παραγωγή στρατιωτικοποιημένης γνώσης. Αν υπάρχει κάποια αληθινή απειλή για τα σώματα και την υγεία μας, δεν προέρχεται από μικρόβια που γίνονται όπλα, αλλά από τους θεσμούς που εκμεταυλλεύονται αυτόν τον εξοπλισμό.

Critical Art Ensemble, Η προέλαση της πανούκλας

Λίγες ώρες πριν την επιβολή της απαγόρευσης κυκλοφορίας, κάποιες συντρόφισσες και σύντροφοι κολλήσαμε αφίσες και χαρτοπανό σε κεντρικούς δρόμους του Παγκρατίου σαν μία πρώτη συλλογική αντίδραση απέναντι στον τρόμο που μας επιβάλλουν. Αλλά και σε μια προσπάθεια να μοιραστούμε τις ιδέες και τις επιθυμίες μας, να διαχειριστούμε συλλογικά τους φόβους και τις αμηχανίες μας.

καμία μόνη/κανένας μόνος

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License