Πανό σε Εξάρχεια και Νέα Φιλαδέλφεια

Την 25 Μαρτίου ανεβάσαμε 5 πανό στην νέα Φιλαδέλφεια και στα Εξάρχεια. Απέναντι σε αυτήν την συνθήκη συνεχίζουμε να είμαστε στο δρόμο συνεχίζουμε τον αγώνα στις γειτονίες και στους χώρους εργασίας .Δεν αφήνουμε καμία- κανέναν μόνο απέναντι στην έμφυλη βία και τον κρατικό μηχανισμό.

post image

Την 25 Μαρτίου ανεβάσαμε 5 πανό στην νέα Φιλαδέλφεια και στα Εξάρχεια.Tο κράτος εκμεταλλεύεται την επιδημία του κορωνοϊού δημιουργόντας μια κατάσταση έκτακτου ανάγκης για ένα πείραμα κοινωνικού ελέγχου.Ατομική ευθύνη, απαγόρευση κυκλοφορίας, υπεύθυνες δηλώσεις , ελικόπτερα,αποποίηση ευθυνών από τους εξουσιαστές, μπατσοκρατία . Συνέχιση της μισθωτής σκλαβιάς, εκρηκτική αύξηση της εκμετάλλευσης στους χώρους εργασίας, ανύπαρκτα μέσα αυτοπροστασίας για τον ίο ,απολύσεις μέσω μηνυμάτων και 800 ευρώ ψίχουλα .

Απέναντι σε αυτήν την συνθήκη συνεχίζουμε να είμαστε στο δρόμο συνεχίζουμε τον αγώνα στις γειτονίες και στους χώρους εργασίας .Δεν αφήνουμε καμία- κανέναν μόνο απέναντι στην έμφυλη βία και τον κρατικό μηχανισμό.

αναρχικές/οί

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License