Σήμερα (29/03) μεσημεριανές ώρες εισέβαλαν εντός της Πανεπιστημιούπολης, συγκεκριμένα στο χωμάτινο γηπεδάκι, 3 περιπολικά με σκοπό να ελέγξουν και να γράψουν τον κόσμο που βρισκόταν εντός του γηπέδου στα πλαίσια των μέτρων για την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Η κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη την πανδημία καταλαμβάνει κάθε σπιθαμή δημόσιου χώρου με το πρόσχημα της δημόσιας υγείας. Εξάρχεια, Γκίνη, πάρκα, πλατείες και τώρα Πανεπιστημιούπολη. Είναι επιτακτικό όσο μπορούμε σε αυτές τις συνθήκες να υπερασπιστούμε το δημόσιο χώρο από την επεκτατικότητα του κρατικού μηχανισμού.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License