Παρέμβαση στην Νέα Φιλαδέλφεια

Το Σαββάτο 28 του μήνα παρεμβήκαμε με τρικάκια και αφισάκια σε διάφορες πλατείες και γειτονίες της Νέας Φιλαδέλφειας , σε φαρμακεία ,σε σούπερ μάρκετ και στο ΙΚΑ .Ενάντια στην κρατική τρομοκρατία συνεχίζουμε τον αγώνα. Προτάσσουμε την αλληλεγγύη μεταξύ τον από τα κάτω , πάνω από τον ατομισμό και την οχύρωση στους 4 τοίχους του σπιτιού

post image

Το Σαββάτο 28 του μήνα παρεμβήκαμε με τρικάκια και αφισάκια σε διάφορες πλατείες και γειτονίες της Νέας Φιλαδέλφειας , σε φαρμακεία ,σε σούπερ μάρκετ και στο ΙΚΑ.

Ενάντια στην κρατική τρομοκρατία συνεχίζουμε τον αγώνα. Προτάσσουμε την αλληλεγγύη μεταξύ τον από τα κάτω , πάνω από τον ατομισμό και την οχύρωση στους 4 τοίχους του σπιτιού. Η σκέψη μας είναι μαζί με τις εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστ(ρι)ες, τους αστέγους ,τους έγκλειστους και τις έγκλειστες στις φυλακές και στα ψυχιατρεία . Αυτές και αυτούς που λόγο του περιορισμού των επισκεπτηρίων βιώνουν ακόμα πιο φριχτό εγκλεισμό . Οι οποίοι/ες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο από τον ιό , εξαιτίας των άθλιων συνθηκών διαβίωσης που τους επιβάλλει η κρατική στρατηγική.

Σε κάθε χώρο δουλειάς να αντισταθούμε στην υπερεντατικοποίηση και εκμετάλλευση με πρόσχημα την κρίση του κορωνοϊού. Δείχνουμε την ταξική αλληλεγγύη μας στις εργάτριες εργάτες στα σούπερ μάρκετ, στα νοσοκομεία, στα εργοστάσια και στο delivery που δουλεύουν σε εξαντλητικούς ρυθμούς και με ανύπαρκτα μέσα προστασίας.

Πολέμος, εξαθλίωση , καθημερινή αλλοτρίωση, απομόνωση, καταστολή , λεηλασία του φυσικού κόσμου, καταστροφή και απονέκρωση της ζωής . Είναι τα μόνα που έχει να μας προσφέρει ο καπιταλισμός , αλλά και κάθε είδος κράτους και εκμεταλλευτικού συστήματος . Άρνηση του ζοφερού μέλλοντος που υπόσχονται και αντίσταση, όπως οι φυλακισμένοι στην Ιταλία που ξεκίνησαν αγώνες , αποδράσεις και τη μεγαλύτερη εξέγερση φυλακισμένων στη σύγχρονη ιστορία της Ιτάλιας.

Αγωνιζόμαστε για την κοινωνική επανάσταση και την αναρχία. Για ένα κόσμο ισότητας , ελευθερίας που ο καθένας θα προσφέρει ανάλογα με τις δυνατότητες του και θα λαμβάνει σύμφωνα με τις ανάγκες του ,όπου η φύση και όλα τα ζωντανά πλάσματα θα έχουν απελευθερωθεί από τα δεσμά της εκμετάλλευσης.

Καμία υποταγή στα διαρκή καλέσματα για εθνική ενότητα

Ίδια είναι τα αφεντικά δεξιά και αριστερά

Τρομοκρατία είναι η μισθωτή σκλαβιά καμιά ειρήνη με τα αφεντικά

αναρχικές/οί

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License