Ο σύντροφός Abdin Parsa που συνελήφθη σήμερα στην Πλατεία Βικτωρίας από την (αντί)Τρομοκρατική κατηγορείται για πλημμέλημα αλλά με βάση τον (αντί)Τρομοκρατικό νόμο 187Α για δημοσίευμα του. Ειναι πλημμέλημα.

Αύριο θα τον πάνε Εισαγγελέα αν και υπάρχει πιθανοτητα να γίνει άλλη διευθέτηση λόγω των μέτρων. Ο συντροφος περνάει από Εισαγγελέα αύριο το πρωί στο κτίριο 16 στην Ευελπίδων και σύμφωνα με αυτά που ίσχυαν πριν τα μέτρα για τον Κοροναιο στις 11.30 το πρωι.

Πλεον θα μας φυλακίζουν γι αυτά που γράφουμε.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

από αναρχικός 30/03/2020 11:23 πμ.


Το πλημμέλημα αφορά σε "προώθηση της ένοπλης εξέγερσης" μέσω δημοσιεύματος.

από Luppiter 30/03/2020 4:01 μμ.


το δικαστηριο πηρε αναβολη για τις 9/4 με Τριμελές Αυτόφωρο λογω 187Α / και τον συντροφο τον αφηνουν ελευθερο μεχρι τοτε/

από Α@ 30/03/2020 4:11 μμ.


Ο σύντροφος Abdin Parsa μεταφέρθηκε το πρωί από την ΓΑΔΑ στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών (αποτυπώματα) και κατόπιν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Πέρασε από εισαγγελέα (κτίριο 16) όπου και ζήτησε να πραγματοποιηθεί η δίκη του αυτοφόρου σήμερα.

Μεταφέρθηκε για την διαδικασία του αυτοφόρου (κτίριο 7). Η δίκη πήρε αναβολή για τις 9 Απριλίου 2020.

Υ.Γ.: α) Για όλα τα παραπάνω δεν έχει ακόμα δοθεί καμία δικογραφία τόσο στον ίδιο, όσο και στον δικηγόρο. Αυτό σημαίνει ότι: οι μόνοι που ξέρουν τις πραγματικές κατηγορίες είναι μόνο οι μπάτσοι και ο εισαγγελέας.  Η πιθανότερη κατηγορία "επισήμως" είναι «"προώθηση της ένοπλης εξέγερσης" μέσω δημοσιεύματος» όπως αναφέρει και το παραπάνω σχόλιο.)

β) Για το να υπάρχει και η κατηγορία της απείθιας (άρνηση να δώσει αποτυπώματα) ή το αν ο σύντροφος αφεθεί ελεύθερος (το πιο πιθανό) δεν υπάρχουν πληροφορίες καθώς δεν υπάρχει ακόμα ούτε δικογραφία, ούτε επικοινωνία με τον σύντροφο.

Θα υπάρξει δημοσίευση για το οτιδήποτε νέο προκύψει... 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License