Εκδίκηση στις Φυλακές των Χανίων

Το υπουργείο εκδίδεται τους έγκλειστους.

Τέσσερις ημέρες πρίν οι φυλακισμένοι των Χανίων προχώρησαν σε αρνηση καταμέτρησης κατα το μεσημέρι και άρνηση κλεισίματος των κελιών, με σκοπό την αποσυμφόρηση των φυλακών συμπεριλαμβανομένων και των ισοβητων και με αιτήματα που δημοσιοποιησαν προς το υπουργείο. Η απάντηση απο πλευράς διοίκησης ήταν να κλειδώσει και το προαύλιο με αποτέλεσμα τοσες μερες ο κοσμος να μην μπορεί να δει λιγο ήλιο. Εν μέσω πανδημίας και χωρίς μετρα προφύλαξης αλλα ουτε και γιατρους, αυτο ισοδυναμεί με καταδικη σε θάνατο των ευάλωτων κοινωνικων ομάδων που ειναι έγκλειστοι, οπως μεγαλοι σε ηλικία και ασθενείς. Ο φασισμός που απλώνεται σε ολη την κοινωνία με την μορφή του νεοφιλελευθερου ολοκληρωτισμου ισοπεδώνει καθε ελευθερία και μεσα στις φυλακές.

Να υποστηρίξουμε τους φυλακισμενους και τις φυλακισμένες και να τσακίζουμε όλα αυτά τα καθίκια που διοικώντας τις φυλακές βάφουν τα χέρια τους με αίμα ανήμπορων ανθρώπων. Να τσακίζουμε τους πολιτικούς προστάτες τους και να ξεριζώσουμε απο την κοινωνία τον φασισμό της φυλακής.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΈΣ

ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΎΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

από @ 31/03/2020 9:47 πμ.


Έρευνα έγινε απο την σωφρονιστική υπηρεσία της φυλακής Χανίων, στα κελιά των φυλακισμένων που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις. Οι δεσμοφύλακες που έκαναν την έρευνα φόραγαν κουκούλες, λες και δεν μπορούν να αναγνωριστούν έτσι. Πρόσωπα που καθημερινά βλέπεις. Πόσο επικίνδυνα γελοίοι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License