Αντιεξουσιαστική Κίνηση: Προμήθεια μασκών σε νοσοκομείο και φυλακές

Καλούμε τον καθέναν και την καθεμιά να αγκαλιάσει και να προωθήσει την αλληλοβοήθεια, αναδεικνύοντας την σαν την σημαντικότερη αξία καιι μετά από αυτή την κρίση.

post image

Η Α.Κ. προμηθεύτηκε από αλληλέγγυους 400 υφασμάτινες μάσκες υγειονομικής προστασίας, τις οποίες διέθεσε 200 στις φυλακές Χανίων και 200 στο νοσοκομείο Όλγας στη Ν. Ιωνία, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και άλλο υλικό για διάθεση.Από την πρώτη μας ανακοίνωση είχαμε τονίσει ότι:

Αυτές τις αρχές σκοπεύουμε να εφαρμόσουμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την κοινωνία.

1. Δίπλα στο μαχόμενο νοσοκομειακό προσωπικό των γιατρών και των νοσηλευτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

2. Κάθε κοινωνικό κέντρο, κάθε κατάληψη, κάθε στέκι να μεταβληθεί σε χώρο αλληλοβοήθειας.

3. Κάθε κοινωνικός χώρος να φροντίζει να ενημερώνεται και να πληροφορεί ανοικτά, αξιόπιστα και τεκμηριωμένα

4. Να δημιουργηθούν ομάδες για βοήθεια αποκλεισμένων στο σπίτι.

5. Αλληλεγγύη σε όσους βρίσκονται σε δυσκολότερη οικονομική κατάσταση.

Και ήδη, όλα αυτά βρίσκονται στο δρόμο της εφαρμογής μέσα από δομές αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας που συμμετέχουμε.Καλούμε τον καθέναν και την καθεμιά να αγκαλιάσει και να προωθήσει την αλληλοβοήθεια, αναδεικνύοντας την σαν την σημαντικότερη αξία καιι μετά από αυτή την κρίση.Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License