[Ηράκλειο Κρήτης] - Σπρέι σε γειτονιές

Τις μέρες που ακολούθησαν την απαγόρευση κυκλοφορίας, γράψαμε συνθήματα σε διάφορες γειτονιές και στο κέντρο του Ηρακλείου.

post image

Τις μέρες που ακολούθησαν την απαγόρευση κυκλοφορίας, γράψαμε συνθήματα σε διάφορες γειτονιές και στο κέντρο του Ηρακλείου. Ανεβάζουμε μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες.

Δεν είμαστε διατεθιμένοι να παρακολουθήσουμε την μετατροπή των πόλεών μας σε μοντέρνες φυλακές, κλεισμένοι μες τα σπίτια μας. Δεν θα αποδεχτούμε τα ακραία μέτρα ελέγχου, ούτε αυτά ούτε τα επόμενα. Ο σεβασμός στη δημόσια υγεία δεν προυποθέτει την υπακοή στις εντολές του κράτους. Δύναμη κι αλληλεγγύη στους γιατρούς και το προσωπικο των νοσοκομείων που το κράτος τους αφήνει χωρίς τα απαραίτητα μέσα υγιεινής, καθώς και σε όσους/όσες έχουν χάσει τις δουλειές τους και ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, κάτι που σιγά-σιγά έρχεται για την πλειοψηφία. Μόνο μαζί θα τα καταφέρουμε!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License