Στη Χίο και συγκεκριμένα στο χωριό Χαλκειός, ντόπιος 48χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα δύο ανήλικα παιδιά μεταναστών. Να σημειωθεί ότι πριν δύο χρόνια το συγκεκριμένο υποκείμενο είχε ξανακάνει χρήση της καραμπίνας του χωρίς να υπάρχει τραυματίας.Ο ιός του ρατσισμού καλά κρατεί στα νησιά δυστυχώς κι ας κλείνουν κάποιες/οι τα μάτια τους και φαντάζονται "εισβολείς που θέλουν να τους σφάξουν". Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που έχουν πλασάρει χυδαία τα μμε τη λέξη αλληλέγγυος/γγυα την οποία ταυτίζουν με ΜΚΟ άρα και με φράγκα "που πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης".

Αλλά τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης λένε ότι ο Abtin Parsa είναι τρομοκράτης, ο οποίος είπε ότι οι μετανάστες πρέπει να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Τα ελληνικά μέσα δεν μπορούν να δουν τον πραγματικό τρομοκράτη στο νησί;

από Είναι σίγουρα χειρότερα 02/04/2020 3:57 πμ.


https://www.neakriti.gr/article/kriti/rethimno/1572541/oi-xenodohoi-tou-rethumnou-apadoun-stis-fimes-gia-filoxenia-metanaston-kai-prosfugon/

Αυτό πια έχει καταντήσει όπως ο πολεμος που έκανε ο Χίτλερ και χειρότερα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License