ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ GRUP YORUM, HELİN BÖLEK

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ GRUP YORUM, HELİN BÖLEK ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ https://animmusnecandi.blogspot.com/2020/04/grup-yorum-helin-bolek.html

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ GRUP YORUM, HELİN BÖLEK ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ

Από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει οι πιέσεις της τουρκικής αστυνομίας σε διάφορα σημεία της Κων/λης, με σκοπό το μπλοκάρισμα της προσέλευσης του κόσμου στην κηδεία της συντρόφισσας HELİN BÖLEK. Τεθωρακισμένα οχήματα έχουν ήδη περικυκλώσει και σταματήσει πολλά αυτοκίνητα που κατευθύνονταν προς τη περιοχή Feriköy, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία της συντρόφισσας. Έχουν συλλάβει όλους τους οδηγούς και τους επιβάτες. Πριν δύο ώρες πραγματοποιήθηκε έφοδος στο Πολιτιστιικό Κέντρο IDIL και συνελλήφθει με τη βία η συντρόφισσα Μεράλ. Έπειτα, ο κόσμος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται στο Cemevı δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο IDIL, όπου και εδώ και μία ώρα είναι περικυκλωμένος από την αστυνομία. Η αστυνομία έχει μπλοκάρει όλους τους δρόμους που οδηγούν στο σημείο της κηδείας στο Feriköy εκτός από έναν. Τώρα, έχουν σταματήσει ένα από τα πούλμαν που κατευθύνεται προς το Feriköy. Έχουν κάνει άγριες εξακριβώσεις και βασανιστήρια μέσα στο πούλμαν και συνέλλαβαν 20 άτομα. Έχουν κλείσει την είσοδο του νεκροταφείου και δεν αφήνουν κανένα να περάσει.

Εχθές, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου Τουρκίας για το θάνατο της συντρόφισσας HELİN BÖLEK, τοποθέτησαν ένα νυφικό στην είσοδο του IDIL, με τη πρόθεση να προσβάλουν τη μνήμη της συντρόφισσας και να δείξουν τις διαθέσεις τους. «Αυτή είναι η βρώμικη νύφη σας, το ίδιο θα κάνουμε σε όλα τα παιδιά σας». Είναι μία από τις πιο σημαντικές κρατικές δολοφονίες στη συνείδηση των λαών της Τουρκίας και όχι μόνο..

Μία επαναστάτρια καλλιτέχνης έπεσε μάρτυρας στον αγώνα ενάντια στη φίμωση των τραγουδιών του Grup Yorum, τραγούδια με ειδικό βάρος και μεγάλη ιστορία πίσω τους.. Οι δολοφόνοι δεν έχουν καμία διάθεση να αφήσουν την οποιαδήποτε εκδήλωση μνήμης για τη συντρόφισσα HELİN BÖLEK. Μα κι ο λαός δε θα οπισθοχωρήσει για να τιμήσει τη μνήμης της, για να εκδηλώσει την οργή του.

από Αnimus Necandi 04/04/2020 5:26 μμ.


Tελευταία ενημέρωση#1: Οι μπάτσοι επιχείρησαν να εμποδίσουν την κηδεία.Τα μπατσόσκυλα,επιτέθηκαν σε όσους περίμεναν μπροστά από το νεκροταφείο feriköy με feriköy.

Τελευταία ενημέρωση#2:Δείτε στα βιντεo την επίθεση στο κόσμο που παραβρέθηκε στην κηδεία με δακρυγόνα κυριολεκτικά πάνω στο τάφο της Helin. https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=3013699585362014 

Τελευταία ενημέρωση#3: https://www.facebook.com/fosem1/ και https://www.facebook.com/GYyasaklanamaz/

Tελευταία ενημέρωση #4

24 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ !!!! Η τούρκικη αστυνομία επιτίθεται εναντίον της πομπής που συνοδεύει το σώμα της συντρόφισσας HELIN BÖLEK στο νεκροταφείο και συλλαμβάνει 24 συντρόφους . "Η αστυνομία αρχικά απείλησε, και στη συνέχεια συνέλαβε τους ανθρώπους που ήταν μπροστά από το πολιτιστικό κέντρο" IDIL ". Οι σύντροφοι και η οικογένεια της HELIN είχαν πάρει σήμερα το πρωί το άψυχο σώμα της από το ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ που βρίσκεται στην γειτονιά SRMUTLU, για να το μεταφέρουν στο νεκροταφείο. Αλλά ... η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ είχε μπλοκάρει όλους τους δρόμους του Cemevi και Okmeydani, από όπου έπρεπε να περάσει η κηδεία. Συνέλαβε επίσης τον οδηγό της νεκροφόρας, καθώς επίσης και τον οδηγό του αυτοκινήτου που συνόδευε την οικογένεια της HELIΝ. Συνεχής ενημέρωση #5: Η αστυνομία του φασιστικού καθεστώτος στην Τουρκία επιτέθηκε, στο πολιτιστικό κέντρο Idil, στο Οκμεϊντανί και στην κηδεία της συντρόφισσας Helin Bölek, με δακρυγόνα, ξύλο και πάνω από 35 συλλήψεις. Απέκλησε τον κόσμο να προσεγγίσει την κηδεία και να μπεί στο Cemevi, όπου θα γινότανε η τελετεί πριν την ταφή. Μετά το τέλος της κηδείας ο κόσμος συγκεντρώθηκε στο σπίτι της Αντίστασης, στην Αρμουτλού.

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ...ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ HELİN BÖLEK ΑΘΑΝΑΤΗ! HELİN BÖLEK ÖLÜMSÜZDÜR! ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ İBRAHİM GÖKÇEK, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 291Η ΜΈΡΑ.

Υ.Γ Κάτι μου θυμίζει να υπάρχει ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ από το κράτος και να πέφτουν δακρυγόνα στην κηδεία, από το κράτος. Όλα τα γουρούνια, την ίδια μούρη έχουν. Α.Κ

https://youtu.be/c4whZd5XjDw

Δείτε σχετικα με το θέμα δημοσιεύματα απο το Animus Necandi: Helin Bolek!Παρουσα!


Τελευταία ενημερωση #6 (ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την συγκέντρωση για την κηδεία της συντρόφισσας και μέλος του Grup Yorum, Helin Bolek. από την ανακοίνωση της Επιτροπής η Αστυνομία μπλόκαρε τους δρόμους για να εμποδίσει τον κόσμο να προσέλθει στο νεκροταφείο. Προέβησαν σε άγριες εξακριβώσεις, βασάνισαν μέσα στο πούλμαν άτομα και πραγματοποίησαν 20 συλλήψεις ενώ προσέβαλαν και τη μνήμη της Helin. Όπως αναφέρει η Επιτροπή Αλληλεγγύης Πολιτικών Κρατουμένων στην Τουρκία:

Από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει οι πιέσεις της τουρκικής αστυνομίας σε διάφορα σημεία της Κωνσταντινούπολης, με σκοπό το μπλοκάρισμα της προσέλευσης του κόσμου στην κηδεία της συντρόφισσας HELİN BÖLEK. Τεθωρακισμένα οχήματα έχουν ήδη περικυκλώσει και σταματήσει πολλά αυτοκίνητα που κατευθύνονταν προς τη περιοχή Feriköy, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία της Helin Bolek. Έχουν συλλάβει όλους τους οδηγούς και τους επιβάτες. Πριν δύο ώρες πραγματοποιήθηκε έφοδος στο Πολιτιστιικό Κέντρο IDIL και συνελήφθη με τη βία η συντρόφισσα Μεράλ. Έπειτα, ο κόσμος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται στο Cemevı δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο IDIL, όπου και εδώ και μία ώρα είναι περικυκλωμένος από την αστυνομία. Η αστυνομία έχει μπλοκάρει όλους τους δρόμους που οδηγούν στο σημείο της κηδείας στο Feriköy εκτός από έναν. Τώρα, έχουν σταματήσει ένα από τα πούλμαν που κατευθύνεται προς το Feriköy. Έχουν κάνει άγριες εξακριβώσεις και βασανιστήρια μέσα στο πούλμαν και συνέλαβαν 20 άτομα. Έχουν κλείσει την είσοδο του νεκροταφείου και δεν αφήνουν κανένα να περάσει. Εχθές, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Λαϊκού Μετώπου Τουρκίας για το θάνατο της συντρόφισσας HELİN BÖLEK, τοποθέτησαν ένα νυφικό στην είσοδο του IDIL, με τη πρόθεση να προσβάλουν τη μνήμη της συντρόφισσας και να δείξουν τις διαθέσεις τους. «Αυτή είναι η βρώμικη νύφη σας, το ίδιο θα κάνουμε σε όλα τα παιδιά σας». Είναι μία από τις πιο σημαντικές κρατικές δολοφονίες στη συνείδηση των λαών της Τουρκίας και όχι μόνο. Μία επαναστάτρια καλλιτέχνης έπεσε μάρτυρας στον αγώνα ενάντια στη φίμωση των τραγουδιών του Grup Yorum, τραγούδια με ειδικό βάρος και μεγάλη ιστορία πίσω τους. Οι δολοφόνοι δεν έχουν καμία διάθεση να αφήσουν την οποιαδήποτε εκδήλωση μνήμης για τη συντρόφισσα HELİN BÖLEK Μα κι ο λαός δε θα οπισθοχωρήσει για να τιμήσει τη μνήμης της, για να εκδηλώσει την οργή του.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License